Over Kenneth Oosterman

Mijn naam is Kenneth Oosterman. Ik ben financieel lifestyle planner. Dat is een financieel adviseur, maar dan net even anders. Als financieel lifestyle planner voer ik gesprekken met mensen over hun wensen en doelen in hun leven. Vervolgens maak ik plannen om deze wensen en doelen ook werkelijkheid te laten worden.

Ik ben sinds mijn 16e al bezig met het maken van financiële plannen. Het doel van deze plannen is altijd geweest om een leven te kunnen leiden zoals ik dat graag wil. De doelen veranderen natuurlijk wel door te tijd heen. Het eerste plan was bedoeld om een auto te kunnen kopen op mijn 18e. Daarna ging het plan over het kopen van een huis. Daarna was het plan ondernemer worden en niet meer afhankelijk zijn van een werkgever. Alle doelen heb ik behaald door plannen te maken voor de toekomst. En het leuke is: er zijn altijd weer nieuwe plannen. Dus ik kan oneindig door gaan.

Dit gun ik mijn klanten ook. Eerst help ik hen met het formuleren van de wensen en doelen. Daarna kan ik de wensen en doelen verwerken in een financieel plan met de bestaande financiële middelen die de klant al heeft. Dan kan ik bepalen of bepaalde doelen al binnen handbereik zijn of dat er nog iets moet gebeuren om dit te behalen. Daarna ga ik aan de slag met diverse scenario’s om de doelen voor de toekomst te bereiken. Na het maken van het plan heb ik jaarlijks weer gesprekken met mijn klanten om de plannen bij te stellen waar nodig of om weer nieuwe doelen met elkaar te bepalen.

Ieder mens is anders en daarmee ook ieder plan. Een vast tarief is daarom lastig omdat ik met het ene plan langer bezig ben dan de ander. Daarom werk ik standaard met een uurtarief voor elke vorm van advies. Het uurtarief bedraagt €130 exclusief BTW.

Neem gerust contact met mij op om te ontdekken welke wensen en doelen jij kan behalen met het juiste plan.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Adres

Oosteindseweg 22a
2661 ED Bergschenhoek

Contact

© Copyrights

Openingstijden

Ma t/m Vr
08:00 – 18:00

Za
08:00 - 12:00

Zo
gesloten

Afspraken op avonden of andere tijdstippen buiten de vaste openingstijden kunnen in overleg gemaakt worden